Over mijzelf

Hoi, mijn naam is Mendy, ik ben 29, werk als maatschappelijk werker in de verslavingszorg en in mijn vrije tijd houd ik me onder andere bezig met bakken.

Voornamelijk bak ik taarten en cupcakes voor de lol en als er zich een speciale gelegenheid zich voordoet. Soms ook met vrienden en soms als anderen erom vragen.

Naast bakken houd ik me ook veel bezig met geeky dingen. Mocht je daar meer over weten kijken dan op mijn andere blog: http://hotcutegirlygeek.wordpress.com/ deze is geheel in het Engels. Ik zal hier voornamelijk in het Nederlands posten.

In de eerste instantie voornamelijk foto’s en beschrijvingen van welke baksels ik gecreëerd heb. Mocht je mijn werk nu erg leuk vinden en denk je bij jezelf. Goh, ik zou ook graag zo’n taart, of wat van die cupcakes willen. Neem dan gerust contact met mij op om dit te bespreken en de prijzen.

Mail me gerust met vragen, ideeën, tips en eventuele opdrachten op: hotcutegirlygeek@gmail.com en laat vooral een comment achter op de dingen die ik post! Dat wordt altijd gewaardeerd. Ik zal alleen posten als ik wat gebakken heb, dus geen baksels, geen posts.

Liefs, Mendy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s