Supernatural cupcakes 2012!

Hoi, alweer, zijn jullie me al zat? Ik ben druk tussen al mijn foto’s aan het zoeken wat ik nog meer kan posten. En dit zijn mijn Supernatural cupcakes.

DSC_0621

Supernatural, wat is dat? Een van de beste series over twee broers die proberen de wereld te redden van monsters en demonen. (ok, dat is heel erg kort door de bocht, maar google het maar gewoon, of check mijn andere blog, hihi zelf promotie)

Ehh, de cupcakes. Aangezien dit ook al weer een tijdje geleden is, weet ik echt niet meer wat voor cupcakes ik gebakken heb. Waarschijnlijk gewoon de standaard uit een pakje vanille cupcakes. En dit keer heb ik geen botercrème of chocolade crème gebruikt. Alleen soms mijn decoraties met water en poedersuiker vastgeplakt.

Dit is het resultaat:

Als eerste een Castiel cupcake. Voor het idee kan ik helaas geen credit nemen. Een van de fantastische meiden van de Dutch Supernatural fanclub heeft deze bedacht en ik heb het schaamteloos gekopieerd. Maar hij is wel leuk. Witte ondergrond als overhemd. Zwarte vleugels zonder patroon uitgesneden en een stropdas.

DSC_0604

Demon hunting knife. Rode ondergrond en modeleren maar. Ik heb voor het zilver van het bladmes zilverpoeder gebruikt aangemaakt met alcohol. Aangezien op het originele mes inscripties staan heb ik met de punt van een mes vormen gemaakt zodat dit goed te zien was na het verven. Het blad van het mes is bruine fondant.

DSC_0611

Misha mustache. Dit is niet zo zeer Supernatural als wel een knipoog naar Gishwhes en Misha Collins. Groene ondergrond en de vorm van een nep snor uitgesneden.

DSC_0594

Dean’s amulet. Een van de moeilijkste dingen tot nu toe gemodelleerd. Ik heb een combinatie gemaakt van voorbeelden van internet op andere cupcakes en het origineel. Omdat modeleren uit een stuk niet mooi bleek te zijn heb ik alles afzonderlijk erop moeten plakken. Gevolg, uiteindelijk viel het er vanaf. Vervolgens alles geverfd met goudpoeder aangemaakt met alcohol. Dit krijg je dus als het poeder opdroogt en je hebt nog geen goede kwasten. Overal goud. Ik zou dus nu kiezen voor meerdere lagen vloeibare goudverf.

DSC_0583

Anti-possessings symbol. Witte ondergrond geverfd weer met eetbaar goudpoeder en vervolgens met een schrijfstift chocolade het symbool erop getekend.

DSC_0592

Tja, en de laatste cupcake is een regelrechte mislukking dus daar praten we maar niet meer over.

Ik heb deze cupcakes trouwens gemaakt toen ik net zo’n beetje ermee begonnen was en nog niet zo veel ervaring had en de juiste materialen. Maar toch vind ik ze gaaf genoeg om te delen.

Laat weten wat je ervan vind!

Liefs, Mendy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s